...
22 апреля 2024
vertical oboi v

Модні інтер’єри з шпалерами

Настінні шпалери – простий і ефективний спосіб стильно оформити інтер’єр. Він може кидатися в очі, підкреслювати характер інтер’єру або служити непомітним тлом для дизайнерських меблів.

На офіційному сайті leoceramika.com інтернет-магазину керамічної плитки та сантехніки «Лео Кераміка» можна більш детально ознайомитися з великим асортиментом якісних шпалер і скористатися вигідними пропозиціями.

Сучасні шпалери дуже міцні і стійкі до стирання. А головне, вони можуть швидко і легко зробити ефектну метаморфозу інтер’єру. Правильно підібрані шпалери здатні візуально збільшити невелику вітальню в багатоквартирному будинку, висвітлити темний коридор, візуально підняти низька стеля і підкреслити заданий стиль інтер’єру.

unnamed 29

Флісові шпалери
Основний матеріал, з якого вони зроблені – фліс. Нетканий матеріал виготовлений з поліестеру в поєднанні з целюлозою. Завдяки цьому флісові шпалери дуже гнучкі, тому приклеїти їх до стіни не складе труднощів. На відміну від паперових шпалер, їх не потрібно змащувати клеєм. Стіни після видалення флізелінових шпалер не мають дефектів. Також немає проблем з приклеюванням інших шпалер безпосередньо на бамбукові шпалери. Таким чином, можна змінити інтер’єр без особливих зусиль.

Вінілові шпалери

Серед вінілових шпалер є спінені і гладкі шпалери. Їх розподіл залежить від показника водопроникності. Вінілові шпалери легко використовувати в приміщеннях з підвищеною вологістю повітря. Їх верхній шар виготовлений з ПВХ, тому змити бруд вологою ганчіркою не складе труднощів. Додаткова перевага шпалер цього типу – висока стійкість до сонячних променів. Завдяки цьому вінілові шпалери, незважаючи на час, не знебарвлюються, зберігаючи бездоганний зовнішній вигляд.

dyzajn 2019

Серед них можна виділити легкі і важкі паперові шпалери. Перші зроблені з одного шару паперу. З іншого боку, двошарові шпалери відносять до тяжких паперовим. Обидва типи можуть бути водонепроникними, але щільні паперові шпалери більш стійкі до багаторазового очищення. Їх перевага в тому, що їх можна використовувати в приміщеннях, де більшу частину часу проводять алергіки (наприклад, в дитячих кімнатах). На жаль, паперові шпалери не дуже міцні, і додаткової труднощами може стати тривале приклеювання до стін.

Скловолоконні шпалери
Одні з найдешевших, але в той же час надзвичайно міцних шпалер. Їх поверхня надзвичайно стійка до всіх видів очищення, а також до різних механічних факторів. Їх можна фарбувати багато разів. Зворотною стороною є їх дуже обтяжливе видалення з поверхні.

Добавить комментарий